Elever/Vårdnadshavare

På Stockholms skolor använder vi det digitala verktyget Skolwebben. Är du elev loggar du in med ditt vanliga användarnamn och lösenord och är du förälder loggar du in med e-legitimation eller bank-id. Då kan du se frånvaro, din/ditt barns utveckling, schema och annat.

Min/Ditt barns utveckling: Du kan se planeringar på det aktuella arbetsområdet, bedömningar i arbetsområden som är avslutade, skriftliga omdömen samt framåtsyftande planeringar som skrivs på utvecklingssamtal.

Boka utvecklingssamtal: Välja tider som läraren lagt ut.

Frånvaro: Se vilka dagar ditt barn varit frånvarande.

Kalender: Se schemat.

Kontakt: Kontakta läraren via mejl eller meddelade.

Frånvaroanmälan

Då vi nu fått nya rutiner för frånvaroanmälan anmäler du nu direkt in i skolwebben på följande sätt:

alternativ 1: logga in i skolwebben och anmäl ditt barn.

alternativ 2: anmäl ditt barn via sms

alternativ 3: ladda ner "anmäl frånvaro" appen

Om skolwebben inte fungerar, ringer ni Ginny på skolexpeditionen och anmäler sjukfrånvaro.

Ginny: tel. 076 120 82 80

Följ oss på andra webbplatser

• Skolan på Facebook

På skolans Facebooksida skriver vi om vad som händer i korridorerna, klassrummen och omgivningen runt omkring.

• Skolan twittrar

Det twittras stort och smått om skolan, vår verksamhet och våra grannar.